RETOURNEREN

BIJ WWW.ANGELFIT.NL

Bij ANGEL FIT worden de retourkosten betaald door de klant. Na een succesvolle retournering krijgt de klant per email een kortingsbon van 5 euro toegestuurd. Deze kortingsbon is een jaar geldig, vanaf het moment van retourneren en is geldig vanaf een order van 50 euro. De klant heeft in dit geval recht op 1 kortingsbon per geplaatste bestelling.

De stappen:

  1. U vult het retourformulier HIER en stuurt deze naar polewear@angelfit.nl 
  2. U ontvang een bevestiging van het ontvangst van het retourformulier via e-mail.
  3. U pakt de retour product(en) in (met de retourvoorwaarden in acht nemend), inclusief het retour formulier en verstuurt het pakket op eigen kosten naar ANGEL FIT.
  4. U ontvangt uw aankoopbedrag terug en een kortingsbon van 5 euro (een jaar geldig; bij een besteding van 50 euro ) na ontvangst en controle retourartikelen bij ANGEL FIT. <br>

Voorwaarden retournering
De retournering van producten: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Bij ontvangst door Angel Fit en na beoordeling en acceptatie van de staat waarin de teruggestuurde goederen zich bevinden (zie voorwaarden hieronder), krijgt de klant het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (met uitzondering van een gratis verzending) gecrediteerd. 

De kosten voor retournering komen eerst op conto van de klant. Als er aan de voorwaarden voor retournering is voldaan krijgt de klant een kortingsbon, welke onbeperkt geldig is en bij een volgende bestelling te gebruiken is vanaf een bestedingsbedrag van 50 euro.

De voorwaarden: Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via polewear@angelfit.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.