ANGEL FIT
WEAR YOUR SPIRIT

ANGEL FIT
WEAR YOUR SPIRIT

ANGEL FIT SET

POLEWEAR DIE NIET MAG ONTBREKEN IN JE GARDOBE

Beloon jezelf met een Angel Fit set: super comfortabele sport tops met gaaf ontworpen shorts die met elkaar en jou matchen. De Angel Fit designs zijn levendig en de outfits geven je onmiddellijk een sportieve uitstraling en zin om te bewegen. Vooral de achterkant van de tops zijn ware eyecatchers. Angel Fit polewear sets zijn gemaakt van topkwaliteit stof met een ’katoeneffect’: elastisch, zacht, huidvriendelijk en ademend. Het materiaal is zorgvuldig geselecteerd en de fabriceer technologie is uniek. Bij ANGEL FIT staan kwaliteit, bewegingscomfort en duurzaamheid op plaats één. Dus verwen jezelf met een mooi design of ontwerp je outfit naar eigen wens! 
Angel Fit neon geel-paarse polewear set
MN WEAR SET

UNIEKE POLEWEAR DIE HET VERSCHIL MAAKT

De in het oog springende polewear sets van MN Wear zijn ontworpen door de professionele paaldansartieste Noémi Marösvolgyi en dat zie je meteen. Haar polewear is de belichaming van haar creativiteit en kunstzinnigheid en dat straalt werkelijk van de MN Wear items af. Van modieus tot sportief, van stoer tot adembenemend, er zit altijd iets voor jou bij. MN Wear onderscheidt zich niet alleen qua style maar ook qua materiaal. De sets van rekbare stof met dubbele lagen zitten werkelijk als gegoten en bieden een perfecte ondersteuning tijdens je exercise. Dus waar wacht je nog op!? 
GET TO KNOW ME

MARIANNA BARTALIS

Ik ben Marianna; vrouw, vriendin, collega, moeder, kok, hardloper en paaldanseres in 1. Zoals iedere vrouw ben ik dol op leuke kleding en paaldansen is mijn “happy me”-time. Ik ben vooral fan van kleding die het verschil maakt, van outfits die gelijk opvallen en waarbij anderen het echt niet kunnen laten om een complimentje te geven. Hier word ik spontaan blij van en door het dragen van dit soort outfits krijg ik ook meer zelfvertrouwen. Ik heb ontdekt dat paaldansen in combinatie met het dragen van iets speciaals wonderen doet voor het zelfvertrouwen van vrouwen. 
Marianna van Angel Fit
Paaldansen is voor de doorzetters.
PAALDANSEN

FITNESS VOOR DOORZETTERS

REVIEWS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

VOLG ONS

OP INSTAGRAM